Stiri

Program Internship #peContrasens, Timișoara – 2023

Internshipuri deschise la Asociația Culturală Contrasens, Timișoara – 2023

Asociația Culturală Contrasens te invită în echipa ei!
Dacă îți place arta, cinematografia, comunicarea sau designul grafic și vrei să vezi cum arată munca în aceste domenii într-o asociație culturală, te invităm cu mare drag să aplici la unul dintre internshipurile deschise pentru anul 2023.

■ Management Cultural

■ Mediere Culturală – Artă Contemporană

■ Mediere Culturală – Film de Artă

■ PR & Comunicare

■ Design Grafic

DURATĂ INTERNSHIP: 3 luni
REMUNERAȚIE INTERNSHIP: 2000 lei net/lună
PROGRAM DE LUCRU: flexibil, adaptat la termene, acceptăm și lucrul de acasă
CINE POATE APLICA: oricine, indiferent de vârstă sau ocupație
PERIOADA (3 sesiuni diferite, la alegere*): 01.02 – 30.04.2023 // 01.05 – 30.07.2023 // 01.09 – 30.11.2023

*Un candidat poate aplica pentru maximum 3 specializări, însă perioada va trebui să difere.

Internii vor mai beneficia de: Scrisoare de recomandare; Practica universitară echivalată

Pentru înscrieri, te rugăm să completezi următorul formular: https://forms.gle/BFVn1NvtnSgTPgS57

 


 

NU EXISTĂ TERMEN LIMITĂ DE DEPUNERE.
Selecție deschisă continuu pe toată durata internshipului.

NU CONTEAZĂ EXPERIENȚA ÎN DOMENIU!
Cu excepția poziției de Design Grafic, unde se cere un minimum de experiență în lucrul cu programele InDesign, Illustrator, Photoshop – nivel basic.

Încurajăm și înscrierile din partea celor care nu locuiesc în Timișoara! Fiecare sesiune de internship va asigura cazare pentru un candidat din altă localitate 🙂

 


SPECIALIZĂRI

MANAGEMENT CULTURAL: Noțiuni generale despre organizarea activității unui ONG; Cum formulăm o cerere de finanțare; Cum întocmim un dosar de decont; Contractele de drept autor și cele de prestări servicii; HR; Monitorizare și raportare și multe alte lucruri practice! Posibilitate de colaborare pe termen lung cu Contrasens! (coordonator Dana Sarmeș, Phd – 20+ ani experiență în management cultural)

MEDIERE CULTURALĂ – ARTĂ CONTEMPORANĂ: Formare specializată pe toată durata internship-ului; design educațional aplicat; lucrul project-based; lucrul la ziarul ARTSENS și multe alte lucruri practice! Posibilitate de colaborare pe termen lung cu Contrasens! (coordonator Dana Sarmeș, Phd – critic și istoric de artă, curator independent, doctor în arte vizuale)

MEDIERE CULTURALĂ – FILM DE ARTĂ: Formare specializată pe toată durata internship-ului; design educațional aplicat; lucrul project-based; și multe alte lucruri practice! Posibilitate de colaborare pe termen lung cu Contrasens! (coordonator Drd. Andrea Reisz – Director Programe de Educație Contrasens, 7+ ani de experiență în Management de proiect, doctorand UVT, cercetare în studii culturale)

PR & COMUNICARE: Formare specializată pe toată durata internship-ului; design-ul unui media-plan aplicat; creare de texte pentru Social Media, comunicate de presă, lucrul project-based; și multe alte lucruri practice! Posibilitate de colaborare pe termen lung cu Contrasens! (coordonator Ada Vlad – PR&Comm Manager Contrasens, 7+ ani de carieră în PR&Comm, Publicitate și Marketing)

DESIGN GRAFIC: Formare specializată pe toată durata internship-ului; lucrul project-based; lucrul în InDesign, Photoshop, Ilustrator, Corel, pregătire de tipar și multe alte lucruri practice! ATENȚIE! Pentru această poziție este nevoie de un minimum de cunoștințe operare programe și design. Posibilitate de colaborare pe termen lung cu Contrasens! (coordonator Flavia Țună – Art Director Contrasens, 10+ ani design grafic)

 


PERIOADE INTERNSHIPURI

01.02 – 30.04.2023
01.05 – 30.07.2023
01.09 – 30.11.2023

 


Mai departe? Alege specializarea și perioada în care dorești să te înscrii și completează următorul formular: https://forms.gle/BFVn1NvtnSgTPgS57

 

Pentru mai multe informații, scrie-ne un mesaj la asociatia.contrasens@gmail.com

One thought on “Program Internship #peContrasens, Timișoara – 2023

  1. Kalorifer Sobası odun, kömür, pelet gibi yakıtlarla çalışan ve ısıtma işlevi gören bir soba türüdür.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *